Η φιλοσοφία μας

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Η εταιρία Αφοί Αρμενάκη & ΣΙΑ ΟΕ διανέμει στην Ελληνική αγορά μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που κατασκευάζονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία στην Ευρώπη και προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο επώνυμους οίκους ανταλλακτικών παγκοσμίως. Τα ανταλλακτικά που διανέμουμε στην Ελληνική αγορά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτου, τηρώντας όλες τις διαδικασίες ποιότητας.
 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Επειδή το αντικείμενο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων αφορά το ευαίσθητο αντικείμενο της ασφαλούς μετακίνησης χιλιάδων Ελλήνων οδηγών, προτάσσουμε ως βασική μας προτεραιότητα την οδηγική ασφάλεια που δεν επιδέχεται κανένα συμβιβασμό.
 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η τριαντάχρονη παρουσία μας στον χώρο του ανταλλακτικού, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε αξιόπιστοι έναντι των συνεργατών μας, αλλά και να εξυπηρετούμε εγκαίρως και με αξιοπιστία τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς ανταλλακτικών after market.
 

ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Η υψηλή ποιότητα των ανταλλακτικών μας, μας δίνει την δυνατότητα να ικανοποιούμε τις υψηλές απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού οδηγού.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies.